Všeobecné informácie


First a Last minute

  • Ľutujeme, ale momentálne nie sú v ponuke žiadne last minute zájazdy.

Kontakt

PAXTRAVEL, s.r.o.
Májkova 3
811 07 Bratislava
Tel:00421/2/5542 4229
 00421/2/5542 4230
 00421/948 024 289
 
Fax:00421/2/5542 4231
E-mail:ck@paxtravel.sk
SKYPE: paxtravel

IČO: 313 40 571
DIČ: 202 035 0486
MAPA
Tešíme sa na Vašu návštevu pondelok až piatok 9.00-17.00

Dnes je Nedeľa
28. 4. 2024
Meniny má Jarmila

Slovenská asociácia cestovných kancelárií
Člen Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a cestovných agentúr

Všeobecné informácie

Podmienkou účasti na zájazde je uzatvorenie zmluvy obstaraní zájazdu. Súčasťou tejto zmluvy sú všeobecné zmluvné podmienky účasti na zájazdoch uvedené v prílohe zmluvy. Dobrá informovanosť o zmluvných podmienkach, o rozsahu a obsahu ponúkaných služieb je jedným z predpokladov spokojnosti zákazníka. Prosíme Vás, aby ste sa zoznámili so všetkými informáciami a zmluvnými podmienkami. Podpisom zmluvy potvrdzujete, že sú Vám tieto informácie a podmienky známe a súhlasíte s nimi.

Zakúpenie zájazdu
Ponúkame Vám na výber niektorý z nasledovných spôsobov zakúpenia si našich zájazdov:
- osobne priamo v našej kancelárii
- písomnou objednávkou
- faxovou objednávkou
- objednávkou cez internet
- u niektorej z našich viac ako 480 partnerských cestovných kancelárií a cestovných agentúr na Slovensku

Ubytovanie

Typ ubytovania je uvedený pri každom zájazde. V prevažnej miere zabezpečujeme hotelové ubytovanie na úrovni dvoch a troch hviezdičiek s kúpeľňou a WC na izbe. Ceny zájazdov sú stanovené na osobu za ubytovanie v dvojlôžkovej izbe. Ak je klient sám a požaduje jednolôžkovú izbu, príplatok za ubytovanie je uvedený pri každom zájazde. Ak súhlasí s ubytovaním s iným klientom, cestovná kancelária sa pokúsi nájsť partnera. Ak sa to nepodarí, klient je povinný doplatiť príplatok za 1-lôžkovú izbu.

Stravovanie

Pri každom zájazde sú uvedené informácie o rozsahu stravovania. Pri hotelovom ubytovaní sú vždy v cene raňajky. Ide o kontinentálne raňajky, ktoré pozostávajú z teplého nápoja, pečiva, masla a džemu. Niekedy je k dispozícii naviac syr, šunka alebo iný typ údeniny. Ak je možnosť doobjednania večerí, je to uvedené pri konkrétnom zájazde.

Doprava
Letecká doprava je zabezpečovaná formou pravidelných liniek alebo charterových letov renomovaných leteckých spoločností. V dôsledku zaťaženia vzdušných koridorov môže dôjsť k meškaniu letov.

Autokarovú dopravu zabezpečujeme dopravnými prostriedkami spoľahlivých autokarových spoločností. Naša cestovná kancelária používa výhradne diaľkové autokary - autobusy s klimatizáciou, teplé a chladené nápoje, tónované sklá, video, individuálne osvetlenie. Niektoré typy autokarov majú WC. Ich použitie je možné len v mimoriadnych a nevyhnutných prípadoch.

Odchody autokarov sú uvedené z Bratislavy. Spravidla je možnosť nástupu aj na iných nástupných miestach. O tomto cestovná kancelária informuje klienta v pokynoch, kde ponúkne uvedenú možnosť. Nástupné miesta okrem Bratislavy sú za poplatok. V prípade účasti minimálne 18 klientov z jedného miesta, je možné autokar pristaviť na ktorékoľvek miesto na Slovensku. Klienti v pokynoch dostávajú aj číslo sedadla v autokare. Tieto sa prideľujú v poradí, ako cestovná kancelária dostala jednotlivé prihlášky. Počas samotnej prepravy sa uskutočňujú len technické prestávky, ktoré sú samozrejme ovplyvnené dopravnou situáciou a prepravnými predpismi.

Ceny služieb
Čo je a čo nie je v cene, je uvedené pri každom type zájazdu. Je našou snahou, aby sme vedeli realizovať čo najväčší počet ciest. Minimálny počet účastníkov pre vypísané poznávacie autokarové zájazdy je stanovený na 35 účastníkov. Informáciu, či sa zájazd uskutoční alebo nie, sa snažíme klientovi oznámiť bez zbytočného odkladu, ale spôsob a priebeh predaja nám to niekedy umožní len v lehote do 7 dní pred začiatkom zájazdu.

Ceny vstupov

Ceny uvádzané v katalógu sú orientačné. Katalóg je pripravovaný s časovým predstihom a preto sa uvedené ceny môžu behom roka zmeniť.

Poistenie
V cene každého zájazdu je zahrnuté poistenie pre prípad insolventnosti organizátora zájazdu v zmysle zákona č. 281/2001 Z.z. Toto zákonné poistenie je zárukou istoty a bezpečnosti Vami vynaložených finančných prostriedkov.

Zároveň Vám za príplatok ku každému zájazdu ponúkame komplexné cestovné poistenie poisťovne UNION a.s. v rozsahu:

poistenie liečebných nákladov v zahraničí * poistenie zodpovednosti za škodu * poistenie úrazu * poistenie batožiny * poistenie stornovania zájazdu * poistenie doprovodu * poistenie zvýšených nákladov na spätnú prepravu * poistenie nevydarenej dovolenky * poistenie predčasného návratu a nečerpaných služieb * poistenie oneskoreného dodania batožiny leteckou spoločnosťou * poistenie nepojazdného vozidla * poistenie straty dokladov * poistenie meškania hromadného dopravného prostriedku * poistenie právnej pomoci v zahraničí * poistenie oneskoreného nástupu na zájazd


Tento rozsah poistného je vzhľadom na cenu veľmi výhodný, jeho rozsah je podstatne väčší, ako obvykle ponúkané poistenia zahraničných ciest. Zvlášť dôležité je napríklad poistenie stornopoplatku, zodpovednosti za škodu a poistenie predčasného návratu a nečerpaných služieb. Preto Vám zakúpenie tohto balíka poistenia odporúčame aj v prípade, že máte poistenie liečebných nákladov ako súčasť životnej poistky alebo platobnej karty.

 
© 2004 - 2011 Paxtravel s.r.o, created by 701studio.sk *